Rochia din jerseu pentru femei este un pilon al garderobei noastre în toate anotimpurile. Ne place țesătura sa ușoară și aerisită, aceeași care este folosită pentru a ne face tricourile preferate super confortabile pe care le putem purta pentru aproape orice ocazie.

Rochia din jerseu pentru femei este un pilon al garderobei noastre în toate anotimpurile. Ne place țesătura sa ușoară și aerisită, aceeași care este folosită pentru a ne face tricourile preferate super confortabile pe care le putem purta pentru aproape orice ocazie.

La o zi de naștere, la o cină drăguță, la un spectacol în aer liber sau la un picnic în familie — rochia este unul dintre cele mai versatile și mai relaxate look-uri din dulapul nostru, unul la care ne întoarcem iar și iar. Purtarea unei rochii groase din jerseu se simte ca și cum te-ai strecura în confortul cămășii tale de noapte preferate, dar cu rafinamentul unei rochii bine făcute, care se potrivește cu orice îți propune ziua. Rochia din jerseu este o ținută all-in-one, dar există multe modalități de a o coafa și de a o adapta pentru a se potrivi nevoilor tale. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi ale noastre despre cum să-ți asortezi rochia.

O noapte afară

pentru un eveniment ce se desfășoară seara, ne schimbăm look-ul de zi. Rochia din jerseu funcționează bine pentru o cină drăguță, trebuie doar să adaugi câteva accesorii pentru a o face un pic mai elegantă, ca orice modele de esarfe dama sau mărgele. Fie o rochie lungă, fie o rochie scurtă din jerseu, aceasta funcționează bine pentru restaurante sau cine de familie. Dar cum să aranjezi o rochie din jerseu pentru o ieșire de noapte? Dacă îți place, începe cu niște bijuterii, adăugând un colier sau o pereche de cercei mai îndrăzneți. Poți să pui și o curea la rochia ta din jerseu, din piele sau metalică, pentru a adăuga și un aspect chic al taliei strânse. În ceea ce privește încălțămintea, optează pentru o pereche de cizme sau ghete simple cu toc, adăugând o notă elegantă, dar totuși relaxată look-ului tău de seară. Poți purta jambiere în loc de dresuri dacă este prea frig.

Citeste si:
Fii o mireasă neconvențională cu o rochie spectaculoasă !
Fii o mireasă neconvențională...

Rochie maxi

O rochie din jerseu simplă este poate mai faină ca o rochie maxi, țesătura sa fluidă, fină, arătând bine pe toate formele de corp și își arată culorile și imprimeurile distractive la scară largă. O rochie din jerseu maxi este un stil extrem de adaptabil, fiind potrivită pentru o zi lejeră, fiind și look-ul perfect chic și confortabil pentru seară. Rochia maxi din jerseu îți duce automat look-ul la nivelul următor și te menține cool în același timp. Materialul său respirabil, combinat cu o potrivire lejeră, o face ideală pentru nopțile în afara orașului.

Fit și flare

Stilul evazat face diferența. De obicei rochiile din jerseu răsucite sau înfășurate, sunt stiluri super frumoase și populare, subliniind linia taliei, rămânând în același timp dedicate confortului mai presus de orice. Rochia wrap a fost un look preferat pentru femeile elegante de zeci de ani, cu croiala sa ușoară, care este construită pentru țesături elastice, cum ar fi bumbacul jerseu. Rochia din jerseu cu răsucire în față este o altă abordare, designul său superb întoarce toate privirile și arată minunat într-o gamă largă de culori și imprimeuri. Acest stil arată grozav cu orice încălțăminte cu toc.

Citeste si:
Gina Pistol, probleme cu rochia de mireasă. Vedeta nu are liniște...
Gina Pistol, probleme cu...

Cel mai bun partener pentru o rochie din jerseu este un sacou lejer sau un cardigan, mai ales atunci când sunt purtate seara. Rochia din jerseu arată grozav cu o jachetă de blugi sau o haină în stil militar, sau cu un cardigan lung sau un wrap la căderea nopții. Rochia din jerseu rămâne una dintre cele mai versatile stiluri ale noastre.

Dacă rochia nu este articolul tău vestimentar preferat, optează pentru modelele de fuste Shopika. Acestea fiind și ele foarte versatile și atemporale.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.