Legătura dintre o mamă și copilul său este unică, indiferent dacă acesta din urmă are zece, douăzeci sau cincizeci de ani. Ziua de 8 martie este doar una dintre ocaziile în care îi poți arăta mamei tale iubirea și aprecierea pe care i le porți.

Dacă vrei să-i oferi un cadou unic și să-i faci o surpriză memorabilă persoanei care ți-a fost alături încă din prima zi de viață, ideile de mai jos te vor inspira, fără îndoială.

Iată câteva idei de cadouri perfecte pentru mama, cu ocazia zilei speciale de 8 martie!

1. O bijuterie gravată

Bijuteriile de calitate reprezintă un cadou inspirat, căci ele pot fi purtate chiar și zeci de ani. Un colier cu pandantiv gravat cu un mesaj emoționant îi va aduce bucurie mamei în fiecare zi și îi va aminti de tine și de iubirea pe care o împărtășiți.

Același efect va avea și o brățară de aur, elegantă și fină, sau o pereche de cercei simpli, din aur sau cu pietre prețioase.

2. Un cadou inedit realizat din lemn

Dacă deja i-ai dăruit bijuterii mamei, de-a lungul timpului, probabil că acum cauți un cadou inedit, care să o surprindă. Dacă vrei ceva cu adevărat unic, oferă-i un dar handmade, din materiale naturale, creat special pentru ea.

De exemplu, poți găsi idei de cadouri din lemn pentru mama, cum ar fi un semn de carte, o agendă personalizată, tablouri sau chiar cercei din lemn, cu modele deosebite.

3. Un album foto organizat în ordine cronologică

Amintirile vor reprezenta întotdeauna acel spațiu sigur, frumos, pe care nimeni nu ți-l poate lua. Dacă vrei să o porți pe mama ta pe aleea cu amintiri plăcute, dăruiește-i de 8 martie un album foto cu imagini așezate în ordine cronologică.

Începe cu cele mai vechi poze pe care le poți găsi – poate chiar imagini cu mama ta însărcinată, apoi poze vechi de familie, de când tu erai doar un bebeluș. Adaugă, apoi, imagini cu voi din vremea grădiniței și școlii, din vacanțe sau din locuri speciale în care obișnuiați să vă petreceți timpul.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Lângă fiecare poză, adaugă și un scurt text explicativ. Astfel, vei rescrie povestea voastră, iar mama ta va fi emoționată, cu siguranță, de gestul tău.

4. O cină festivă pentru două persoane

Pe lângă darurile fizice, sub forma diverselor obiecte, cel mai de preț cadou pe care îl poți oferi mamei tale este timpul tău.

De aceea, o cină pentru ea și pentru tine, într-un restaurant elegant, cu preparate fine dining, poate fi o experiență memorabilă și de neprețuit.

5. O zi la spa

Mamele au avut și vor avea întotdeauna tendința de a-și pune copiii pe primul loc. Prin urmare, ele se simt adesea obosite, chiar dacă inima le este plină de bucurie.

Pentru a-i oferi mamei tale ocazia unei relaxări complete și a unui răsfăț binemeritat, oferă-i de 8 martie un voucher de o zi întreagă la un centru spa. Puteți chiar să mergeți împreună la masaj, apoi la piscină, saună și tratamente faciale. La final, odihna, relaxarea și timpul petrecut împreună vor fi cel mai frumos cadou!

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

6. Un parfum de calitate

Fie că mama ta are un stil vestimentar casual sau elegant, feminin sau sport, un parfum premium îi va completa orice ținută și îi va oferi un motiv în plus de bucurie, în fiecare zi. Alege aromele în funcție de preferințele ei și de personalitatea sa.

În final, orice ai alege din lista de mai sus, îți garantăm că mama ta va fi surprinsă în cel mai plăcut mod și se va bucura la maximum de cadoul primit de 8 martie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.