Atunci când sărbătorile de iarnă se apropie este timpul să te gândești cum îi vei surprinde pe cei dragi. Dacă vrei să oferi un cadou inspirat, alege un produs pe care persoana iubita îl are în lista de dorințe de multă vreme. O opțiune potrivită sunt și produsele practice, de care cel drag are nevoie, precum anumite obiecte vestimentare. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit câteva idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greș.

Un set cadou ce include parfumul preferat al celui drag

Cu siguranță știi care este prima alegere a persoanei iubite atunci când vine vorba de parfumuri. Pentru ca elementul surpriză să nu lipsească, în loc să îi cumperi apa de parfum favorită, îndreaptă-te către un set cadou cu parfum care să îi ofere o experiență și mai bogată.

Seturile cadou sunt gândite din start pentru a include elemente complementare, fie că acestea sunt produse de îngrijire, de machiaj sau variante de parfum potrivite pentru călătorie. În plus, seturile sunt ambalate deja în cutii practice și atractive, așa că tot ce îți rămâne este să adaugi elementele decorative dorite sau un mesaj personalizat.

Produse de îngrijire sau de machiaj

Crăciunul este perioada ideală pentru a oferi produse de îngrijire adaptate sezonului rece. Fie că optezi pentru creme nutritive pentru față, loțiuni pentru corp sau balsamuri de buze, cosmeticele sunt, în general, o alegere utilă și apreciată.

Te poți îndrepta și către produse pentru baie, precum geluri sau spume de duș cu arome captivante de scorțișoară, cuișoare, mandarine și alte miresme tipice sezonului. Iar dacă vrei să cumperi produse de machiaj, precum palete, rujuri sau lacuri de unghii, alege culori potrivite pentru iarnă, precum maro, caramel, auriu sau roșu închis, dar ține cont și de preferințele persoanei dragi.

Bijuterii și accesorii vestimentare

Bijuteriile sunt întotdeauna o alegere rafinată, atemporală, deci fie că optezi pentru un colier, o pereche de cercei, o brățară sau un ceas, surpriza ta va fi cu siguranță apreciată. Iar dacă persoana ta dragă iubește moda și este mereu la curent cu tendințele actuale, oferă-i un accesoriu practic precum o geantă sau un portofel de la un designer renumit. Tot din categoria accesoriilor poți opta și pentru o eșarfă sau un fular care îi va fi util cu siguranță în zilele geroase.

Citeste si:
5 seturi ideale ca daruri de Crăciun
5 seturi ideale ca daruri de...

Ciocolată sau dulciuri de sezon

Niciun Crăciun nu este complet fără dulciurile preferate. Așa că, dacă persoana dragă iubește dulciurile, îi poți face o surpriză delicioasă cu o ciocolată fină cu aromă de scorțișoară sau umplutură de marțipan. O cutie de praline asortate umplute cu diverse tipuri de lichior poate fi o alegere inspirată.

Desigur, dulciurile de sezon, precum turta dulce sau ciocolata în formă de globuri, brad sau Moș Crăciun aduc întotdeauna bucurie. Iar dacă vrei ca persoana ta iubita să se bucure de o mică surpriză în fiecare zi, oferă-i un calendar advent ce conține dulciuri variate.

Fie că îi oferi persoanei dragi un produs pe care și-l dorea de mult sau o surprinzi cu ceva nou și neașteptat, Crăciunul vostru va fi cu siguranță special atunci când veți schimba cadouri sub brad. Ține cont de recomandările noastre și îți va fi mult mai ușor să găsești cadoul potrivit.

Citeste si:
De ce ar trebui să iei în considerare să cumperi din timp cadourile...
De ce ar trebui să iei în...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.