Proprietățile premium sunt considerate în continuare vedetele piețelor imobiliare, deoarece indiferent de scopul pentru care sunt cumpărate, aceste achiziții vor fi mereu o investiție inteligentă. Fie că îți dorești o astfel de proprietate în scop investițional, fie o cumperi pentru a locui în ea, cu siguranță te vei bucura pe deplin de toate beneficiile pe care le oferă. Dacă alegi scopul investițional, este bine de știut că, în general, proprietățile de lux se închiriază cu ușurință, în special de către expați. Dacă o alegi cu scopul de a o converti în locuință personală, atunci tu vei fi cel care se va putea bucura de un stil de viață modern și sigur.

Garanția calității construcției și echiparea cu finisaje de calitate

Calitatea reprezintă unul dintre principalele motive pentru care proprietățile de lux sunt în continuare la mare căutare pe piața imobiliară. Dezvoltatorilor nu le scapă niciun detaliu: de la structura de rezistență și până la finisajele premium, de ultimă generație ale proprietăților, toate sunt alese și executate cu atenție, pentru a oferi viitorilor rezidenți siguranță sporită și confort. De asemenea, alte beneficii precum izolația termică și fonică, încălzirea în pardoseală, centrală termică proprie, dressinguri generoase, terasă sau grădină individuală, chiar piscină proprie sau sală de cinema, dacă ne referim la penthouse-uri, sunt doar câteva dintre cele mai apreciate aspecte pe care le regăsești în cazul multor proprietati de lux Bucuresti.

Locație strategică și comunitate selectă

Ca zonă, cei care își doresc proprietăți premium caută liniște și comunități de calitate, de preferat în zone rezidențiale cu priveliști spre lacuri sau spre parcuri, de care să se poată bucura de pe terasele individuale. În București există diverse astfel de dezvoltări rezidențiale, situate în cartiere foarte căutate ale orașului, precum piața Charles de Gaulle, Cotroceni, Floreasca sau Herăstrău.

De cele mai multe ori, pe lângă proprietățile rezidențiale, într-o astfel de comunitate există și diferite facilități precum cafenele sau farmacii, dar și spații comerciale și de birouri, lucru considerat foarte atractiv de către viitorii rezidenți. Acest lucru este un mare avantaj atât în cazul în care îți dorești să închiriezi proprietatea, cât și în cazul în care aceasta va deveni propria ta locuință. Locația strategică, cu acces la mijloace de transport și facilități va contribui la găsirea unui chiriaș într-un timp scurt. În cazul în care tu te vei muta într-o astfel de locuință, atunci cu siguranță aceste beneficii îți vor ușura îndeplinirea sarcinilor zilnice și vor contribui la crearea unui stil de viață modern pentru tine.

Citeste si:
Oana Zavoranu a renunțat la petrecerile de lux de Revelion. De ce a...
Oana Zavoranu a renunțat la...

Spațiu generos și compartimentare inteligentă

Spațiile generoase, dar și compartimentarea inteligentă a locuințelor sunt alte 2 criterii care contribuie la popularitatea acestor proprietăți în domeniul imobiliar. În fiecare locuință, zonele sunt foarte bine delimitate în funcție de scopul lor: pentru relaxare, muncă sau igienă, astfel că proprietarii se pot bucura de un stil de viață modern și confortabil.

Cele mai multe proprietăți au cel puțin două dormitoare și un living, însă există apartamente și cu un singur dormitor, acestea fiind potrivite pentru tinerii care doresc să se bucure de intimitate într-o zonă bună a orașului.

Design unic

Un design bine ales poate oferi un farmec aparte oricărei proprietăți. Printre principalele caracteristici ale designului sunt: parchetul din lemn masiv, plăcile ceramice, palete moderne de culori. Pe lângă designul interior deosebit, nu trebuie să ne scape din vedere nici amenajarea spațiilor comune ale clădirii. În acest sens amintim lifturile interioare silențioase și spațioase, holurile grandioase, spațiile comune moderne și cele pentru desfășurarea activităților în timpul liber.

Citeste si:
În ce mod opțiunile sustenabile adaugă valoare proprietății tale
În ce mod opțiunile...

Calitatea, zona, spațiul generos și designul unic sunt cele mai importante criterii pentru care proprietățile de lux continuă să se afle printre preferințele celor care își doresc un stil de viață modern. Chiar și în prezent, acestea sunt la mare căutare pe piața imobiliară. Astfel, dacă ești în căutarea unei locuințe și bugetul îți permite, poți începe vizionările pentru a găsi apartamentul potrivit!


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.