Vara e în toi - este momentul perfect pentru a te distra, cu o doză de stil și de lejeritate de vacanță.

Pe MODIVO găsești mărci precum Simple, Sprandi, Americanos, Rage Age și Togoshi. Gama lor largă îți va permite să creezi ținute perfecte și să te exprimi în conformitate cu cele mai recente tendințe.

Noul minimalism

De câțiva ani încoace, designerii își prezintă propriile lor interpretări ale minimalismului, ceea ce îți permite să completezi cu ușurință outfiturile impresionante. În această vară, optează pentru croieli simple și culori discrete ca bază, care pot fi diversificate cu bijuterii și accesorii interesante. O salopetă bej cu decolteu triunghiular sau o rochie tricotată cu model frajurat și decupaj la spate sunt sugestiile noastre pentru un stil minimalist-modern. De remarcat în mod special cea mai recentă colecție Simple, plină de denim atemporal, bluzițe ușoare, topuri din satin și costume supradimensionate, în ton cu tendințele actuale. Aceste piese perfect lucrate îți vor permite să îți construiești o garderobă capsulă actualizată. Dacă ești un fan al minimalismului, dar cauți o abordare fresh a acestuia, atunci brandul Simple este conceput pentru tine.

Un melanj între trecut și viitor

În timpul verii, poți reveni la moda anilor trecuți și o poți contopi cu tendințele actuale direct de pe podiumurile lumii. Dacă vrei să adaugi o notă de fantezie a anilor '70 în look-ul tău, optează pentru pantaloni scurți din satin cu flori. Completează look-ul cu un top și o jachetă Simple din același model. Fanii Y2K și ai modelelor unisex vor fi interesați de marca futuristă Togoshi.

MODIVO te inspiră să te joci cu tendințele - cu o singură clipire, poți schimba decada și poți trece la un vibe boho cu rochia de vară Lucia de la Rage Age. Dacă preferi ceva mai senzual, optează pentru o rochie de cocktail de culoarea ciocolatei, care este una dintre cele mai tari tendințe pentru sezonul următor. Modelele florale și țesăturile ușoare sunt întotdeauna o alegere bună pentru vară, după cum o demonstrează rochia romantică Sofia de la Rage Age. Dacă ai propriile tale idei pentru un look de vară, găsești toate piesele pe modivo.ro.

Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...

Vara în ochii unui bărbat

Prima propunere pentru bărbați de la MODIVO este Sprandi, un brand plin de culoare care va înveseli orice garderobă. De exemplu, pantalonii scurți într-o nuanță intensă de lime sunt must-have-ul acestui sezon pe plajă. O altă alegere sigură, dar la fel de extravagantă, este cămașa roz Americanos Resort Moa, care se potrivește perfect cu blugii albi Americanos. Dacă ești în căutarea tricoului perfect pentru vară, atunci alege produsele brandului Rage Age, care are o gamă de tricouri de calitate excelentă, cu imprimeuri interesante. Acordă-ți mai multă libertate vestimentară și creează look-uri unice pentru lunile fierbinți de vară.

Pe modivo.ro poți alege din sute de mii de produse și te poți bucura de o modă creată după propriile tale reguli. Totul depinde de modul în care vrei să te exprimi și de starea ta de spirit actuală. Alegerea ta devine mai ușoară, deoarece ai la dispoziție 100 de zile pentru retur și o gamă largă de metode de plată și de livrare. Vara aceasta mizează pe propriul tău stil și descoperă mărcile MODIVO!

Citeste si:
Sărbătorirea momentelor frumoase împreună
Sărbătorirea momentelor...

Despre autor:


Ultima actualizare: 8 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.