Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost audiată vineri dimineaţă la sediul DNA, în calitate de martor în dosarul Tel Drum.

 

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

La sfârșitul anului 2020, Irina Tănase a fost audiată ca martor în dosarul Tel Drum, în care este anchetat și fostul ei iubit, Liviu Dragnea.

„Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de Procedură Penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase la acel moment.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit anul trecut

Totodată, fostul preşedinte PSD mai este anchetat într-un dosar al DNA cu privire la deplasările în străinătate pe banii Partidului Social Democrat.

La finalul anului 2021, în presă au apărut informaţii că Liviu Dragnea (59 de ani) şi Irina Tănase (28 de ani) au pus punct relației sale. S-a zvonit că relația lor a ajuns la final după ce tânăra a fost surprinsă cu fostul iubit.

Fostul lider PSD a scris pe Facebook că preferă ca viaţa lui personală să rămână privată și nu va discuta despre alegerile sale personale în public. În primă fază, zvonurile despre o posibilă despărțire au fost negate de Irina Tănase.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.