Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat, joi, că este puţin surprins de măsurile de relaxare de sărbători, în contextul în care în vară, când existau câteva zeci de cazuri de COVID-19, astfel de iniţiative au fost criticate.

Florin Cîțu s-a declarat surprins de măsurile de relaxare de sărbători

"Să ştiţi că sunt puţin surprins. Eu îmi aduc aminte că am fost criticat astă-vară când au fost măsurile de relaxare când erau mai puţin de câteva zeci de cazuri pe zi. Astăzi, vorbim de o mie de cazuri pe zi şi văd că se relaxează. Unii dintre cei care ne criticau astă-vară acum sunt foarte relaxaţi. Eu privesc cu atenţie ce se întâmplă în acest moment şi vă spun că şi cu îngrijorare, sper să nu am dreptate, nu ştiu dacă este un moment ca să relaxăm", a declarat Cîţu, la Senat.

El a afirmat că introducerea certificatului verde COVID oferea posibilitatea de a menţine economia deschisă în această perioadă şi de a avea o rată de vaccinare în creştere.

Retail jobs

"Este decizia Guvernului. Nu a fost discutat în coaliţie aşa ceva. Eu vă spun doar opinia mea, pentru că îmi aduc aminte că astă-vară când am relaxat condiţiile oameni care astăzi susţin această relaxare atunci au criticat, deşi, repet, atunci erau mai puţin de câteva zeci de cazuri pe zi, acum vorbim de peste o mie de cazuri totuşi", a completat Florin Cîţu.

Întrebat dacă a transmis acest mesaj în cadrul coaliţiei de guvernare, el a răspuns că în fiecare zi. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.