Instanţa a respins o cerere a PSD Sector 1 de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central (BEC) prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi, a anunţat, luni, edilul Clotilde Armand.

Instanța a respins o cerere a PSD Sector 1 de anulare a hotărârii BEC de centralizare a rezultatelor alegerilor locale

„PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei. Instanţa a respins ca neîntemeiată o cerere, făcută de PSD Sector 1, de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi. Astfel, alegerile locale din 27 septembrie 2020 au fost corecte, lucru constatat din nou de judecători. Au chemat în zadar în judecată până şi Autoritatea Electorală Permanentă", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit acesteia, multiplele procese prin care PSD încearcă "să demonstreze imposibilul" sunt "demontate" de judecători.

„Am înţeles de la început că le este teamă de ce o să găsesc în finanţele Primăriei, de asta se ocupă deja DNA şi că am tăiat banii din contractele păguboase pentru cetăţeni care ajungeau la firmele lor de partid. Când îi mai auziţi pe pesedişti ţipând că alegerile au fost furate, arătaţi-le această decizie a Instanţei. Până acum, peste zece judecători mi-au dat dreptate. Cu date şi acte", a adăugat Armand. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.