Președintele USR Sebeș, Ioan Anghel, a declarat într-o postare pe Facebook că a fost lovit și amenințat chiar în sediul partidului.

Ioan Anghel este liderul filialei USR Sebeș, dar și candidat la primăria municipiului din partea partidului.

Acesta a declarat că a fost lovit și amenințat, iar că în urma incidentului, a depus plângere la Poliție.

Da! Este adevărat! Am fost lovit și amenințat chiar în sediul USR Sebeș. Sper din tot sufletul să fie un incident izolat, care va fi clarificat de autoritățile competente”, scrie Anghel pe Facebook.

Acesta îi încurajează și pe alții care trec prin situații similare să nu accepte să fie victime.

”Am depus plângere la Poliție și recomand tuturor celor care trec prin aceste situații dificile să nu accepte să fie victime și să ia atitudine apelând la ajutorul autorităților competente. Mi-am dorit mereu să trăiesc într-o comunitate liniștită, guvernată de bun- simț și respect”, a mai afirmat candidatul USR la Primăria Sebeș.

”Acesta este și motivul pentru care am decis să candidez pentru Primăria municipiului Sebeș și am încrederea că există mulți concetățeni care cred în aceleași principii: RESPECT, BUN SIMȚ, SIGURANȚĂ! Împreună putem duce aceste principii în administrația locală!”, conchide acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 August 2020 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.