După ce Robert Negoiță a ales să se despartă de PSD; acesta a anunțat că își lansează propriul partid, București 2020, în vederea alegerilor locale.

Primarul Sectorului 3 a susținut o conferință de presă în care a anunțat lansarea noului partid. Acesta spune că de ani buni avea poziții împotriva PSD, așa că decizia de astăzi nu ar trebui să-i surprindă pe foarte mulți.

Negoiță spune că ”de cele mai multe ori, partidele mari au o structură greoaie, anchilozată, departe de nevoile comunităților locale, departe de oamenii valoroși ai urbei, iar aceste partide au tendința de a trece la “și altele” nevoile clare ce se regăsesc la nivelul ierbii: infrastructura locală, poluarea, școlile, creșele, etc…”

”Sunt bucuros să vă anunț că am acceptat invitația unei formațiuni noi, locale, de a ma înscrie în rândurile ei. Astfel, de astăzi sunt președintele partidului București 2020, un partid mic, dar care, alături de voi, cetățenii Bucureștiului, are un potențial enorm. Nu ne propunem să facem guverne, nu ne propunem să conducem România, vrem să demonstrăm că noi, locuitorii capitalei, putem lua destinul orașului nostru în propriile mâini”; a declarat primarul Sectorului 3 despre președinția pe care și-a asumat-o în cadrul nului partid.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.