Sebastian Ghiță a fugit acum patru ani din România și s-a ascuns în Serbia, iar acum a fost fotografiat în timp ce petrecea pe o insulă din Grecia.

Cei de la Libertatea au publicat imagini cu acesta, alături de familie și de prieteni, pe insula Mykonos din Grecia. Insula este una dintre cele mai scumpe din Marea Egee, fiind preferată de turiștii cu posibilități.

Jurnaliștii spun că imaginile au fost primite de la mai mulți turiști care l-au recunoscut pe fugar.

Sebastian Ghiță era alături de aproximativ alte 20 de persoane, cu care se întreținea la un pahar de vin. Alături de acesta se află și fratele său, Alexandru Ghiță, trimis în judecată de DNA pentru evaziune fiscală.

Sursa foto: Libertatea

Fostul deputat social-democrat a fugit din România în noaptea dintre 19 și 20 decembrie 2016, după ce a participat la o întâlnire a comisiei de control a SRI. Aflat sub control judiciar la momentul respectiv, Ghiță avea interdicție la ieșirea din țară. Asta nu l-a împiedicat să ajungă în Serbia.

Între timp, acesta a afirmat că a primit azil politic în Serbia și că nu are de gând să se întoarcă în România, deoarece nu are încredere în justiția din țară.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.