Politica 25 Mai 2020 12:50

Deputatul USR Claudiu Năsui aduce acuzații grave la adresa PNL și PSD, explicând că aceștia sunt „aceiași oameni ba cu galben, ba cu roșu”, făcând referire la faptul că foarte mulți membri au „migrat” dintr-un partid în altul.

Claudiu Năsui susține că 9 dintre deputații care fac parte acum din PNL au votat pentru modificările codului penal făcute de Liviu Dragnea, asta pentru că o caracteristică a vechilor partide este de a „accepta traseiști”.

9 deputați care au votat modificările codului penal făcute de Dragnea sunt azi deputați PNL. Orice ar zice și oricât ar încerca să destabilizeze USR-ul, PNL și PSD nu vor putea niciodată să zică de USR că acceptă traseiști. Asta e o caracteristică pură a vechilor partide”, a explicat Năsui.

Năsui explică faptul că membri PNL și PSD au migrat dintr-un partid în altul de-a lungul timpului. Deputatul USR consideră că orice ar vota oamenii la alegeri acum, „tot USL iese”.

Când vorbim de PNL și PSD, avem impresia că vorbim de oameni diferiți. De fapt, nu e chiar așa. Țin minte, la o ședință a comisiei pentru buget-finanțe, cum președintele comisiei de la PSD i-a răspuns unei deputate PNL că „așa gândea și ea când era în PSD”. Eu nu știam că doamna fusese în PSD. Și îi spun domnului de la PSD care stătea lângă mine „Nu știam că ați fost coleg cu doamna.”. La care el mi-a răspuns „Sigur, păi doar am fost opt ani în PNL”. Cam așa arată clasa politică din România. Aceiași oameni ba cu galben, ba cu roșu. Orice ai face tot USL iese

Năsui: „Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice”

Deputatul USR a verificat câți dintre membri de azi ai PNL au votat în 2018 modificările codului penal dăcute de Liviu Dragnea și a descoperit că este vorba despre 9 deputați PNL.

Pe 4 iulie 2018, trecea codul penal al domnului Dragnea de camera deputaților cu doar 167 de voturi. Majoritatea era la 165. În zilele acelea se făceau negocieri la sânge pentru orice vot. M-am uitat de curiozitate câți oameni care ieri votau codul penal al domnului Dragnea sunt acum în PNL? Avem aici lista. 9 deputați. 9 deputați achiziționați prin garantarea de locuri eligibile pe liste la următoarele alegeri parlamentare.

Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii știu deja schema. O dată la 4 ani, schimbăm vesta, spunem că suntem „noi” și gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei să fie eterni. Problema e că votând aceiași oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotrivă”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Claudiu Năsui.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.