Victor Ponta a facut o postare pe Facebook in care sugereaza ca Raed Arafat ar trebui sa fie prim-ministrul Romaniei, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Victor Ponta, presedinte al Pro Romania, a sugerat pe Facebook ca urmatorul Guvern ar trebui sa fie unul care sa ne treaca de criza de coronavirus.

Astfel, Ponta e de parere ca premierul tarii ar trebui sa fie Raed Arafat, iar vicepremier ar trebui sa fie Florin Georgescu.

In acest moment de criza trebuie sa venim cu solutii imediate pentru problemele cele mai grave din viata oamenilor!

Daca Romania ar avea un guvern cu Raed Arafat Prim Ministru si Florin Georgescu vicepremier si Ministru de Finante - ar insemna ca ne-am facut datoria fata de cei care ne voteaza si care ne platesc salariile, birourile, masinile, consilierii si secretarele!

Intre timp unii se tin tot de jocuri politice! Fara sa inteleaga ca lumea nu mai accepta asa ceva in fata Crizei!” este mesajul postat de Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.