Incredibil14 Februarie 202012:49

Lectura de un minut

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, sustine ca suma alocata de Guvernul Orban pentru PMB nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

"Am incercat, desi suma e mica, sa o distribuim ca sa nu fie sincope in principalele domenii. (...) Cea mai mare suma - peste 500 milioane de euro - este pentru fluidizarea traficului", a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a precizat si sumele prevazute in proiectul de buget pentru serviciile publice (termoficare, iluminat, apa, canal) - peste 200 milioane de euro, pentru sanatate - mai mult de 100 milioane de euro, pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic - 45 milioane de euro, iar pentru domeniul protectiei sociale - peste 100 milioane de euro.

"S-a vorbit foarte mult de cand sunt primar ca se organizeaza evenimente (...). Nu (sunt - n.r.) mai multe decat in marile orase conduse de primari parte a unui partid guvernamant care au dreptul sa organizeze (...). Numai la Bucuresti nu avem voie sa organizam nimic", a adaugat Firea, potrivit antena3.ro.

Edilul Capitalei a ironizat situatia, cerandu-le celor de la Guvern sa ii spuna ce teatru sau muzeu sa inchida: "Sa ne spuna stimabilii domni la putere, la Guvern (...) cu care sa incepem".

Citeste si:
Bolojan: Pentru a castiga alegerile este nevoie de candidatul comun...
Bolojan: Pentru a castiga...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.