"Cateva concluzii logice:

1. 2020 este ultimul an in care putem lansa proiecte finantate din Bugetul European 2014-2020 /suntem cu gradul de absorbtie la 30% - cu un guvern interimar, alegeri locale si haos politic si administrativ sansele sa trecem de 50% sunt practic nule /in noul Buget 2021-2028 banii europeni vor merge in special la proiecte de Mediu - deci am pierdut 10 miliarde de euro din vina Guvernelor 'Dragnea' si 'Orban' (pentru 'haterii' si postacii de serviciu - gradul de absorbtie pentru Bugetul 2007-2014 de care a raspuns Guvernul “Ponta” a fost de 95%);

2. Ordonantele adoptate Marti seara 'ca hotii' de Guvernul PNL Orban (25 de ordonante in cateva ore) sunt prost facute, cu greseli, fara avize, fara dezbatere si consultare /acestea cu fonduri europene le-au retras de frica reactiilor Comisiei Europene - celelalte le publica asa gresite pentru ca in Romania nu le este frica de nimeni;

3. Minciuna cu «nu facem legi ca nu ne lasa PSD» este evidenta in acest caz - NU au trimis la Parlament niciun proiect de lege privind fondurile europene desi stiau ca majoritatea le-am fi votat cu toata inima (probabil si PSD)!

4. Mascariciul Ludovic Orban a aratat din nou ca se comporta ca Dragnea /in loc sa recunoasca faptul ca Ordonantele sunt prost facute a folosit fraza din repertoriul lui Dragnea «din cauza paraciosilor de la Bruxelles» (banuiesc ca se referea la USR - sigur Corina Cretu si nici altcineva nu i-a 'parat')!

Faptul ca bufonul lui Iohannis este mascarici national pe post de premier pare ca nu deranjeaza votantii liberali /liberalii sunt fericiti ca la Guvern am schimbat-o pe 'Coana Leana' cu 'Postelnicu' /noi insa, cei de la ProRomania, putem sa ne facem in continuare datoria fata de oamenii care vor 'altceva' in guvernarea tarii!", a scris pe Facebook Victor Ponta.