Moise Guran este de parere ca PNL a gresit fata de bucuresteni, dupa ce conducerea partidului a precizat ca liberalii vor avea un candidat propriu pentru Primaria Capitalei.

"Gabriela Firea nu mai are nevoie de niciun fel de caracterizare, bucurestenii stiu ce fel de primar a fost. Faptul ca PNL deja a facut un pas si a spus «noi vom avea candidat propriu membru de partid pentru Bucuresti» este in primul rand o greseala a PNL-ului fata de bucuresteni. Cred ca actuala opozitie cum ar veni a Gabrielei Firea, adica PNL si alianta USR-PLUS ar trebui sa ramana si sa discute pana gaseste o solutie din care sa fim cu totii siguri ca Gabriela Firea nu va mai fi primarul Capitalei inca patru ani.

Premierul Orban si presedintele PNL a spus ca PNL va avea un candidat membru al PNL, dupa ce presedintele Iohannis le-a recomandat celor de la PNL sa aiba un candidat propriu la Bucuresti. Ceea ce incerc eu sa spun este ca mesajele care au venit saptamana trecuta dinspre presedintele Iohannis si dinspre PNL nu sunt incurajatoare pentru bucuresteni. Sa ne intelegem, inca nu stim daca e sau nu e poluare intr-adevar in Bucuresti si daca e la cote alarmante, situatia termiei este infioratoare, un milion de bucuresteni cat sunt inca legati la RADET nu stiu daca saptamana asta sau saptamana viitoare cand o fi poate mai frig o sa aiba sau nu apa calda si caldura. Oriunde iesi de pe strada asta si pana pe ultima straduta din Bucuresti, te ineci in masini parcate, traficul este ceva infiorator", a spus Guran, citat de universul.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.