"Astazi, la recomandarea domnului senator Nicu Marin, am fost numit de catre domnul presedinte Victor Ponta, coordonator al filialei Braila. Eu doresc sa continui munca inceputa la Pro Romania. Regret ca m-am lasat manipulat si am demisionat, insa lucrurile au revenit la normal atat pentru mine cat si pentru alte cateva zeci de membri care s-au reinscris in partid", a scris pe Facebook Cosmin Razmerita.

Cosmin Razmerita, dupa ce "s-a vorbit despre o trecere la PNL sau la PSD", a revenit asupra demisiei sale si s-a hotarat sa isi continue munca in partidul lui Victor Ponta.

"Pe 7 decembrie, s-a hotarat la nivelul partidului ca toata lumea sa isi dea demisia si, bineinteles, fiind o majoritate, mi-am dat si eu demisia. Au fost si unii care nu si-au dat demisia. S-a vorbit despre o trecere la PNL sau la PSD, iar eu nu vreau sa construiesc nici in PNL, nici in PSD, cu toate ca raman un om de centru-stanga. Acum, dupa ce toata lumea a avut timp sa hotarasca incotro o ia, eu am considerat ca cel mai bine e, daca tot am muncit aici, sa continui aici. In partid, odata cu mine s-au intors membrii pe care eu i-am adus de la UNPR, oameni care cred in mine si cu care am construit in Pro Romania. Sunt peste 100 de membri, din judet si din municipiu, plus ce a ramas din partid. Eu consider ca am capacitatea sa construiesc si voi demonstra asta. Pro Romania este un partid care beneficiaza de increderea oamenilor. E un partid care promite si s-a demonstrat ca e un partid luat in seama. Urmatorul pas este sa iau legatura cu membrii si pas cu pas vom construi o organizatie puternica, un partid care va conta in Braila", a declarat Cosmin Razmerita, potrivit g4media.ro.