Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis ca Niculae Badalau nu a fost exclus din partid, ci, in urma afirmatiilor la adresa diasporei a fost sanctionat prin pierderea functiilor de la nivel national.

"La inceputul Comitetului Executiv a fost una dintre prioritati sa discutam iesirea nefericita, grava a colegului meu Niculae Badalau. S-a si votat o sanctiune, respectiv dansul nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central, urmand ca organizatia de la Giurgiu sa aiba discutii in interior.

Totusi, trebuie sa existe intr-un partid si independenta organizatiilor judetene. Nu stiu daca e suficient sau insuficient, oricum ce stiu cu tarie, Partidului Social Democrat i-a facut foarte mult rau acea declaratie. Chiar daca dansul ne-a explicat contextul in care a facut acea declaratie", a declarat Ciolacu, citat de bursa.ro.

Liderul social-democrat a mai tinut sa precizeze ca nicio persoana nu va fi exclusa cat timp el este presedinte interimar.

Citeste si: Badalau: Imi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate la munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.