Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, spera ca maine sa fie adoptata legea abrogarii recursului compensatoriu, "astfel incat smecheriile introduse de Comisia Speciala Iordache, si care au facut atat de mult rau, sa dispara".

"Astazi, colegii deputati din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au votat in favoarea abrogarii recursului compensatoriu.
Maine, legea va merge la votul final si sper sa fie adoptata astfel incat smecheriile introduse de Comisia Speciala Iordache, si care au facut atat de mult rau, sa dispara, cel putin pentru viitor, odata pentru totdeauna!

Romanii au dreptul si trebuie sa se simta din nou protejati, iar aceasta decizie, pe care am sustinut-o din primele discutii pe care le-am avut pe aceasta tema, este un pas important pentru recastigarea increderii fiecarui roman in justitia din Romania!

Ii rog pe colegii din Parlamentul Romaniei sa priveasca acest vot ca pe o readucere a justitiei din Romania pe fagasul normal si sa demonstreze ca nu au participat la acele lovituri miselesti impotriva justitiei", a scris Birchall pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.