"Vai, vai, vai, marele perdant Barna. Nu va suparati, dar de cand era Barna asa mare scula pe bascula? Mie mi se pare ca procentul lui Barna este enorm. Eu nu-i inteleg pe astia care spun: 'vai, ce putin a luat Barna'. Nu mi se pare deloc putin, mi se pare enorm. Adica, cine dracu e Dan Barna? Cine-l recomanda? USR-PLUS, adica o colectie de bizarei cu lozinci din doua cuvinte si cu obsesii semi-maladive? In numar de doua... Vreau sa zic ca 14,71% pentru un baietel absolut simplut, mobilat, e un tip egal cu sine care se adora, e cazut in propria lui admiratie, de aia-i da autograf lui Ienei, dar e un baietel simplut care... nimic.

A facut numai gafe, a spus numai tampenii, in afara de lozincile alea, nutret pentru cretini. E un baietel care a facut foarte multi bani, cum au facut multi baietei prin Romania, cu statul, intr-o forma sau alta. A vandut harneala la fonduri europene. N-are nici macar material material de vedete, ca sa spui: 'wow, bai, Barna, ce tip magnetic'.

Evident ca nu sunt. 14,71% pentru nimeni pe planeta este urias", a spus Mircea Badea la "In gura presei", potrivit antena3.ro.