"Domnul Teodorovici joaca teatru, eu il cunosc de cand era un functionar in Ministerul Fondurilor Europene si eu dadeam o mana de ajutor la Ministerul Agriculturii, era in 97-98", a spus Ciolos despre declaratiile din ultimele zile date de Teodorovici.

Jurnalistul Digi24, Claudiu Pandaru, a mentionat ca si in USR-PLUS exista un astfel de politician care face declaratii controversate, si anume Andrei Caramitru.

"Nu stiu daca e politician. E inscris in partid, asta nu inseamna ca e politician", a mentionat liderul PLUS, potrivit digi24.ro.

"Eu nu il vad ca pe o voce si domnul Caramitru nu ma reprezinta pe mine. Opiniile dansului nu sunt si opiniile mele si eu nu ma simt deloc responsabil de declaratiile pe care le face", a mai spus Dacian Ciolos despre Andrei Caramitru.

"Cat timp ii vom scoate in evidenta, chiar daca domnul Caramitru nu-i ales de nimeni, nu a candidat, dar eu il vad in mass media mai des decat politicieni care si-au asumat un mandat si care fac declaratii pe baza responsabilitatii politice pe care o au, in baza unui vot. Domnul Caramitru nu si-a asumat acest vot, isi exprima un punct de vedere, oricine poate. La domnul Teodorovici e altceva, dansul a candidat, e in Parlament. La domnul Teodorovici e grav pentru ca a primit un mandat din partea alegatorilor si isi bate joc de acest mandat", a mai declarat Ciolos.