"Sunt un opozant constant al PSD. Am fost la aproape toate manifestatiile impotriva samavolniciilor PSD. Cred ca am lipsit doar la doua. M-am exprimat intruna in public, de zeci de ani. Eu nu sunt un om care a facut afaceri cu PSD, sa fie foarte clar. Eu, de zeci de ani, sunt un adversar constant al FSN, al PSD, inca din `90.

Sa fie foarte clar, eu nu sunt o persoana noua, nu sunt un OZN post-ideologic si nu primesc lectii de anti-pesedism si nici lectii de anticomunism de la persoane, care nu au caderea aceasta", a spus Paleologu, potrivit realitatea.net.

Candidatul PMP la prezidentiale a fost intrebat ce va face in cazul in care el nu va intra in turul al doilea, iar acesta a raspuns: "Este absolut imposibil ca Barna sa intre in turul 2. In schimb, din pacate, este posibil ca Dancila sa intre in turul 2. Nu e imposibil pentru ca PSD este extrem de disciplinat si s-ar putea sa se mobilizeze. Aici este cat se poate de simplu, se voteaza impotriva stangii PSD, care este oroarea-ororilor in aceasta tara. Nu exista niciun fel de dubiu. Aceasta a fost linia mea de cand ma stiu, de 30 de ani votez impotriva PSD. Nu e niciun fel de dubiu in aceasta privinta. Cred ca PSD merita o sanctiune, de aceea imi doresc ca Dancila sa nu intre in turul 2".