In sedinta ALDE de vineri, membrii partidului au decis excluderea din ALDE a lui Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa.

"Biroul Politiv Executiv ALDE ia act de pierderea calitatii de membru ALDE, prin incalcarea prevederilor Art 14 (2) lit c din Statutul ALDE «Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea sau sustinerea publica a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu exceptia partidului/partidelor cu care ALDE se afla in alianta politica sau electorala», a urmatorilor membri: Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu si drept consecinta, se procedeaza la radierea lor din baza de date", se arata in ordinul de zi al sedintei ALDE, potrivit Mediafax.

Pe ordinea de zi se afla si dizolvarea filialelor ALDE Dolj, condusa de Ion Cupa, si Alde Prahova, condusa de Gratiela Gavrilescu, dar si revocarea lui Alexandru baisanu din functia de presedinte interimar al ALDE Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.