Politica13 Septembrie 201911:43

Lectura de un minut

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Ioana-Andreea Lambru.

Astfel, potrivit deciziilor publicate in Monitorul Oficial, Maria Magdalena Grigore a fost eliberata din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, Silviu-Danuti Macuta din functia de secretar de stat la Ministerul Cercetarii si Inovarii si Cezar Caleap din functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Au fost eliberati din functie, la cerere, Eleodor-Mihai Mandres - secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, Ionel Muscalu - secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Octavian Stana - secretar de stat la Ministerului Mediului. Tot la cerere a fost eliberata din functie si Ioana-Andreea Lambru - secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

De asemenea, Adrian Vlad Chiotean a fost eliberat, la cerere, din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati, iar Petre Ionel din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, potrivit site-ului Agerpres.

Citeste si:
Dancila: Nu am un serviciu deocamdata
Dancila: Nu am un serviciu...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.