Teodor Melescanu ii transmite fostului sau sef de partid, Calin Popescu Tariceanu, ca lupta nu se da intre ei doi, in privinta alegerii  "continuarii proiectului politic cu partenerii de la PSD", sau a indreptarii catre o "fundatura" , ci intre membri ALDE si sutine ca el nu crede "in sanctiuni, excluderi si apucaturi de dictator din Banana Land".

"ALDE se afla la o rascruce de drumuri; trebuie sa alegem:

- continuam proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns in Parlament in 2016 si cu care ne-am aliat pentru a face bine Romaniei, sau ne indreptam catre o fundatura, eventual disparand de pe scena politica?

Este o intrebare la care numai membrii ALDE pot raspunde, nu un singur om, chiar daca azi el este presedintele ALDE (sau doi, trei care il izoleaza).

Draga Calin, eu cred in dialog, in ratiune si in logica, pentru binele natiunii. Nu cred in sanctiuni, excluderi si apucaturi de dictator din Banana Land.

Aceasta nu este o lupta intre mine si tine, este o alegere buna sau o alegere gresita. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din solutie si sunt oricand deschis la dialog, cooperare si colaborare. Competitia ne face mai performanti iar colaborarea mai buni.

De-a lungul istoriei, au fost prea multi cei care si-au facut un tel din a dezbina neamul nostru. Stiu ca tu nu faci parte dintre acestia.

Sa distrugi este foarte usor, sa construiesti este foarte greu, cere multa inteligenta, munca si patriotism", a scris pe Facebook Teodor Melescanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.