Teodor Melescanu ii transmite presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sa nu uite ca si el a fost ales in functia de presedinte al Senatului la propunerea si cu sustinerea PSD.

"Cu multa ingrijorare ma uit la declaratiile publice ale colegului meu de partid domnul Tariceanu, care imi reproseaza ca am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD.

Domnia sa a uitat ca a fost ales de doua ori in functia de presedinte al Senatului Romaniei propus si sustinut de PSD!

Atunci a declarat ca va promova valorile, drepturile si libertatile individuale. Azi, doreste ilegal si neconstitutional sa sanctioneze un ales al poporului, sa candideze la o functie in Senatul Romaniei?

Draga Calin, nu stiu ce sa cred? Ti-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales si ce ai declarat?

Daca domnul Tariceanu atat a invatat despre democratie, parlamentarism si libertatea individuala in ultimii 30 de ani atunci e mai bine ca nu mai e la conducerea forului suprem al democratiei romanesti!

P.S.1: Doua intrebari as avea la tine draga Calin: care este proiectul ALDE? (spune cateva cuvinte despre acesta poporului si membrilor ALDE care te-au ales)

P.S.2: In cazul in care acest proiect ar exista si membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afara partidul din partid?", a scris Melescanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.