Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, reactioneaza dupa afirmatiile senatorului liberal Florin Citu, care sustine ca "bugetarii sunt privilegiatii societatii", avand salarii nete duble fata de cele din privat.

"PNL dispretuieste romanii care muncesc si ii ameninta pentru a nu stiu cata oara cu taieri.

Domnule Citu, sa sperati sa nu aveti nevoie sa intervina pentru dumneavoastra un pompier “praf” la incendiu, un medic 'praf' la UPU sau un politist 'praf' daca va alearga cineva cu un cutit la brau, asa cum s-a intamplat acum cateva zile la Craiova cand un politist aflat in timpul liber a sarit si l-a imobilizat cu mainile goale pe agresor.

Ati pus o eticheta pe milioane de oameni care muncesc cinstit si o fac pentru ca societatea asta sa functioneze.

V-ati batut inca o data joc de romani facand aceasta afirmatie. Incepeti dumneavoastra domnule Citu, senator in Parlamentul Romaniei, platit de la bugetul de stat, si plecati acasa sub eticheta de 'bugetar praf'. Pentru ca nimeni nu v-a ales sa stati acolo pe banii romanilor ca sa ii dispretuiti, sa ii jigniti si sa le luati veniturile.

Doar asa, pentru ca ati decis dumneavoastra ca bugetarii sunt 'praf', " a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.