Social 21 Iulie 2019 11:28
Dupa anuntul premierului Dancila ca Muzeul Holocaustului va fi in curtea Antipa, Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca decizia "este de o prostie epocala".

"Vasilica a declarat ca va face Muzeul Holocaustului in curte la Antipa. Asa va fi distrusa zona Pietei Victoriei.

Este o decizie de o prostie epocala. Muzeul Holocaustului e important - trebuie recunoscut rolul criminal al Statului Roman sub Antonescu, cand zeci de mii de evrei au fost omorati de trupele noastre.

Ori asa ceva se face cu cap. In nici un caz nu antagonizezi populatia Bucurestiului pe tema asta. Va dau eu o solutie daca vreti sa fie in Piata Victoriei. Locatia depoului RATB. Faceti acolo (pe jumatate din spatiu), si pe restul construiti o parcare mare supra/subterana. Asa - oamenii care parcheaza vor merge si la muzeu (de exemplu cine parcheaza acolo are gratuitate de intrare).

Dar nu si nu. Pe spatiul RATB vor sa ia o spaga mare pentru o cladire de birouri probabil. Bucurestenii vor uri noul muzeu. Ce sens are toata nebunia asta?", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.