Social-democratii au transmis ca PSD va indrepta demersul PNL cu privire la majorarea alocatiilor pentru copii, precizand ca liberalii au avut o actiune pur demagogica, indicand o sursa eronata de finantare pentru aceasta masura.
"PSD va creste alocatiile pentru copii si va indrepta lucrurile facute prost de opozitie.
Intr-un demers pur demagogic, cei de la PNL s-au trezit in ultimul moment sa ceara majorarea alocatiilor. Dar au facut-o prost, pentru ca nu inteleg legile si economia: au indicat o sursa eronata pentru aceste cresteri si au gresit la calcule astfel ca suma propusa era insuficienta pentru majorarile cerute. Mai mult, nu au stiut ca Legea Bugetului aloca bani doar pentru institutii, nu si pentru drepturi ale persoanelor, cum sunt alocatiile. Deci amendamentul lor la Legea Bugetului era inaplicabil. Guvernul PSD+ALDE va indrepta aceste lucruri si va emite o ordonanta de urgenta care sa reglementeze corect majorarile de alocatii pentru copii
", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.