Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca "suntem prizonieri intr-o tara lovita de ciuma rosie".

"Prizonieri intr-o tara lovita de ciuma rosie!

Guvernatorul BNR anunta saptamana aceasta ca painea se va scumpi desi am avut cea mai mare productie de grau din Europa.

Un paradox romanesc al timpurilor noastre, intr-o tara stapanita de un om viclean si disperat. Sub aceasta guvernare toxica, s-au dat peste cap toate principiile economiei de piata.

O tara care are crestere economica record in UE, dar unde saracia se adanceste.

O tara unde salariile la stat cresc ametitor, dar unde se dubleaza numarul copiilor analfabeti.

O tara unde se mareste, pe zi ce trece, numarul masinilor de lux, dar unde se inregistreaza cel mai mare numar de toalete in fundul curtii.

O tara unde seful Camerei Deputatilor isi face palat la malul marii, cu lift si majordom, dar unde oamenii mor cu zile in spitale.

O tara care are la dispozitie zeci de miliarde de euro de la UE, dar care cauta finantare pentru autostrazi in Oman si Qatar.

O tara care sta pe un munte de sare, dar importa acest produs, prin firme fantoma, din Ucraina. Saraca tara bogata!

Din pacate, in continuare, suntem prizonieri intr-o tara aruncata intr-o mare aventura, din care nu va scapa cu fata curata decat un singur om: Liviu Dragnea. Iar noi, opozitia, ce facem?", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.