"O sa spun ceva si o sa ma certe multi. Nu prea mai am asteptari de la acest recurs. Adica nu mai am incredere ca, cel putin in ceea ce ma priveste, si nu numai, ca justitia este oarba. Nu mai am incredere dupa ce am primit a doua condamnare fara nicio proba. Nu stiu daca ati avut curiozitatea sa va uitati pe motivarea celor doi judecatori care m-au condamnat, presedintele completului a avut o opinie separata si a explicat destul de bine si apreciat de ce trebuia sa fiu achitat. Sa spui ca nu-s probe si sa fii condamnat pe baza unui studiu sociologic din 1961...", a declarat social-democratul la Romania TV.

Al treilea om in stat a tinut sa mentioneze ca ar fi fost condamnat fara probe si ca ar fi mai multe astfel de dosare.

"Adica, daca se poate trimite in Romania la inchisoare un om in continuare fara probe, iertati-ma, dati-mi voie, nu mai pot sa am incredere si macar sa apuc, nu numai eu, sa ducem la capat tot ceea ce ne-am propus, si anume in Romania sa fie sanse minime, aproape deloc, sa se mai dea astfel de sentinte. Este foarte grav. Sunt multe sentinte de genul acesta care n-au fost mediatizate. De exemplu, Constantin Nita care e in puscarie acum, fostul ministru, in motivare s-a scris ca 'da, nu avem probe ca a luat mita, dar nici el nu a putut sa demonstreze ca nu a luat'. Astea inseamna lovituri asupra statului de drept in Romania. (...) Cand vezi ca se intampla lucrurile astea, ce sa mai pui in rezervorul de incredere, adica sa ai incredere in continuare in justitia romana? Este foarte greu (...).

Au fost multe informatii care au ajuns la mine inainte de termen, sincer, nu le-am dat importanta, zic nu are cum. Am zis imposibil sa se dea o sentinta de condamnare fara probe, pentru ca nu exista, si am dovedit ca m-am inselat si au avut dreptate cei care imi spuneau despre presiunile care se fac, despre amenintarile care sunt. Le vedeam si la televizor. Erau unii de la un post de televiziune care in mod direct amenintau judecatorii sa nu mai stea pe ganduri, sa ma condamne. (...) Eu sa ma mai duc cu credinta ca in Romania nevinovat nu poti fi pedepsit? Nu pot sa fac lucrul asta! Din pacate, o spun. Poate sa ma certe oricine, sa iasa in noapte asta, maine, sa arunce toate zoaiele. Nu. Pentru ca ei au avut proiectul politic al lui Iohannis si al PNL-ului si al USR-ului, a fost Liviu Dragnea sa dispara Demonizare, demonizare, demonizare", a spus el, citat de antena3.ro.