Presedintele PSD Caras-Severin, deputatul Ion Mocioalca a declarat ca referendumul privind familia traditionala, care va avea loc pe data de 7 octombrie, este o "repetitie cu costume" a alegerilor europarlamentare de anul viitoare.
"Decizia Parlamentului Romaniei de a organiza un referendum pe data de 7 octombrie este un eveniment pe care noi il consideram ca o "repetitie cu costume" a alegerilor europarlamentare din primavara anului viitor.

Trebuie sa recunoastem ca nu este o initiativa a PSD, ci este o initiativa a societatii civile, care a intrunit un numar de peste 3 milioane de semnaturi, o initiativa a bisericii, pe care noi am hotarat sa o sustinem, cu toata forta de care dispune Partidul Social Democrat. Si nu pot fi de acord cu cei care sustin ca PSD, pentru ca sustine familia traditionala, este un partid invechit
", a afirmat Mocioalca, potrivit dcnews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.