"Dupa ce regimul Dragnea a dat cu gaze impotriva romanilor nevinovati, acum da cu minciuni si dezinformari nerusinate. Dupa ciomageala fizica a manifestantilor pasnici, a venit ciomageala adevarului, a evidentei si a bunului simt. Dupa ce au disparut din spatiul public in urma reprimarii brutale a manifestatiei de protest din 10 august, tartorii din PSD-ALDE au trimis la inaintare cativa trepadusi care fac declaratii dupa principiul 'hotul striga hotii'. Mai au putin si vor fi in stare sa minta cu seninatate ca presedintele Iohannis si Opozitia ar fi reprimat manifestatia din 10 august sau chiar sa debiteze ca manifestantii, altminteri pasnici, s-ar fi lovit si gazat singuri. La cate minciuni apocaliptice au spus, sunt capabili de orice alte scenarii ale dezinformari", afirma Robert Sighiartau intr-o postare pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Liberalul adauga ca o astfel de atitudine nu mai este valabila intr-o tara membra UE si NATO.

"Ce nu inteleg sau se fac ca nu inteleg Liviu Dragnea si clica lui de marionete este ca minciuna grosolana - patentata de Ceausescu si continuata de Iliescu - nu mai tine intr-o Romanie membra UE si NATO, in plina era a tehnologiilor avansate, cu tot mai multi oameni de toate varstele, femei si barbati care resping cu putere acapararea tarii de o gasca de satrapi, analfabeti si incompetenti. Romania nu traieste inca rupta de civilizatia, tehnologia si libertatea occidentale. Au aparut in spatiul public multe probe video si marturii zdrobitoare care arata brutalizarea manifestantilor pasnici, demonteaza minciuni si dezvaluie ceea ce par a fi tot mai evident diversiuni ale celor care au organizat si executat reprimarea. In fata acestor evidente cu imagini si sunet, cu marturii asumate ale manifestantilor pasnici, argumentele diversioniste ale echipei de zgomote patronata de Dragnea se prabusesc ca un castel de nisip. Si e doar inceputul", spune Sighiartau.

El afirma, totodata, ca "adevarul despre represiunea din 10 august si responsabilii ei trebuie aflat pana la capat, pentru a li se face dreptate tuturor celor care au avut de suferit si pentru sanatatea democratiei romanesti".

"PNL, impreuna cu colegii din Opozitie, va face tot posibilul, cu mijloace parlamentare, democratice si constitutionale pentru aflarea acestui adevar", conchide Sighiartau.