Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, sustine ca mitingul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie "pasnic, in limite legale", "sa nu se escaladeze, sa nu se dea curs provocarilor".

"Este un protest politic, este, in ultima instanta, dreptul cetatenilor de a protesta. Ne dorim sa fie un protest pasnic, in limite legale, astfel incat sa nu avem de-a face cu lucruri neplacute pe care nu si le doreste nimeni (...) Sa nu se escaladeze si sa nu se dea curs provocarilor pe care le-am vazut, din pacate, in ultima vreme", a declarat Fifor, citat de antena3.ro.

Fifor a mai tinut sa precizeze ca de aproape doi ani se guverneaza "sub o presiune extraordinara".

"Unii oameni sunt multumiti de activitatea Guvernului, altii nu, noi continuam sa spunem (...) ca se respecta programul de guvernare votat de milioane de romani. Am spus-o de la bun inceput si o spun, guvernam sub o presiune extraordinara de aproape doi ani, lucru pe care nu ni l-am fi dorit, avem un guvern perfect legitim", a mai mentionat ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.