Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara ca protestul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic.

"Este un miting politic. Orban a spus ca merge, USR merge. Ciolos a spus ca merge. Nici macar organizatorul nu si-l mai asuma", a spus Dragnea la RTV.

Liviu Dragnea a fost intrebat daca mitingul constituie o lansare de candidatura la presedintie a lui Dacian Ciolos, insa Dragnea a spus ca ramane sa discute dupa protest.

"O sa discutam dupa protest. Nu vreau nici sa estimez, nici sa transmit mesaje".

De asemenea, Liviu Dragnea si-a exprimat speranta ca manifestatia va fi una pasnica, insa asigura ca fortele de ordine sunt pregatite.

"Imi exprim speranta ca vor fi proteste pasnice. Doar imi exprim aceasta speranta. Fiecare decide ce vrea sa faca"

"Eu cred ca sunt pregatite. Din cate stiu eu, sunt pregatite. Jandarmii, aduceti-va aminte, au fost loviti, au fost bruscati, au fost raniti. Totusi, chiar si-au facut datoria, fara sa provoace ei violenta. O sa vedem maine, pana la urma", a spus Dragnea, potrivit Digi24.

Intrebat cand vom avea o candidatura la alegerile prezidentiale din partea coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea a spus ca aceasta va fi anuntata "in 2019, probabil".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.