"Lansam azi www.impreunapentruromania.ro, un site cu informatii si opinii despre Miscarea Romania Impreuna (RO+).

In contextul in care manipularea a atins cote ingrijoratoare, iar coalitia de guvernare controleaza direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile si publicatiile romanesti, consideram ca un site de stiri asumat de miscarea noastra politica este necesar pentru a combate stirile false sau zvonurile in cascada despre noi.


In spiritul transparentei si onestitatii care ne caracterizeaza toate actiunile va spunem din start ca acesta este un site al Miscarii Romania Impreuna (RO+). Nu ne ascundem, nu inducem pe nimeni in eroare.

Acesta va fi locul in care puteti sa aflati cam tot ce facem, unde ne putem intalni in tara, la ce emisiuni ne vedeti si auziti.
Site-ul nu va reflecta doar viata RO+ si a membrilor fondatori, ci va pune in context informatii din tara si din lume relevante pentru cetatenii acestei tari - fie ei sustinatori sau nu ai Miscarii Romania Impreuna – dar si din Comunitatile Locale din Platforma Romania 100 care reflecta tot ce facem civic de peste un an in aproape 100 de locuri in Romania", se arata in anuntul formatiunii.