Codrin Stefanescu sustine ca politistii ar fi trebuit sa il trateze altfel Ilie pe Nastase atunci cand l-au prins baut la volan si recalcitrant, deoarece acesta este "o mandrie pentru Romania".

„Ilie Nastase e Ilie Nastase! E bun national, brand de tara, nume, mandrie patriotica, idol al multor generatii. Nu-l abuzezi, nu-l umilesti, nu-i pui catuse, nu-l trantesti pe caldaram. Respect pentru Ilie!”, a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook, alaturi de o inimioara rosie.

Ilie Nastase s-a ales cu doua amenzi, in valoare cumulata de 2.305 lei, cu doua dosare penale si cu permisul suspendat, dupa ce a fost prins baut la volan si a refuzat sa faca testul alcoolic. Dupa cateva ore de la acest incident, el s-a urcat pe scuter, fiind din nou prins de oamenii legii.

Fostul sportiv sustine ca politistii l-au bruscat si l-au ranit, atunci cand l-au retinut si l-au incatusat si a anuntat ca isi va scoate un certificat medico-legal, apoi va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, unde va cere daune de ordinul milioanelor de euro.