Politica 17 Mai 2018 12:32
Presedintele Klaus Iohannis isi mentine opinia ca premierul Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze.

Intrebat daca isi mentine opinia ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze, Klaus Iohannis a raspuns: "Evident ca da. Eu nu imi permit sa amenint pe nimeni. Ar fi o atitudine primitiva. Eu m-am referit exact la demisie, iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti, este problema sa", a spus mai Iohannis inainte de a participa la Summitul UE - Balcanii de Vest, potrivit Jurnalul.ro.

Reamintim ca presedintele i-a cerut Vioricai Dancila de mai multe ori sa demisioneze, insa aceasta refuza sa renunte la functie deoarece are sustinerea guvernului.

Cat despre afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora Iohannis ar fi amenintat-o pe Dancila atunci cand a spus ca ar fi trebuit sa faca ce i se spune, presedintele a comentat ca cineva se uita prea des la filme cu mafioti.

Eu nu imi permit sa amenint pe nimeni, ar fi o atitudine primitiva. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti este problema sa”, a declarat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.