Dupa sedinta Comitetului Executiv National, social-democratii au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai.

""Cea mai importanta decizie pe care am adoptat-o: vom organiza un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale, pentru a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care PSD o are pe acest subiect. De asemenea, doamna prim-ministru a prezentat un bilant al guvernarii pe primul trimestru. (...)

Am adoptat unele masuri organizatorice. Ovidiu Iane a demisionat de la conducerea PSD diaspora si Adrian Dobre din functiile de purtator de cuvant si secretar de stat in Ministerul Comertului. Presedintele PSD Arges a prezentat retragerea sprijinului politic pentru deputatul Catalin Radulescu, care a fost validata. (...)

Concluzia mea si a colegilor este de apreciere a modului cum doamna Dancila conduce Guvernul si cum ministrii gestioneaza. Avem o problema de comunicare mai eficienta", a declarat Liviu Dragnea, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.