"Am avut si ieri si zilele trecute discutii cu aproape toti presedintii de organizatii, cu doua exceptii, care sunt plecati din tara, cu o serie de parlamentari, colegi din tara, si au reiesit 5-6 variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseara, azi noapte si azi dimineata cu fiecare dintre ei si se degajeaza o solutie care vreau sa o propun in CEx", a spus Dragnea, potrivit News.ro.

Intrebat de ce participa la sedinta si Carmen Dan, care nu este membru al forului de conducere, Dragnea a spus ca ministrul de Interne se afla pe lista de propuneri. El a adaugat ca toti candidatii PSD au fost chemati la sedinta.

Dragnea a fost intrebat si despre un alt nume de pe aceasta lista, Mihai Tudose, care a absolvit cursuri la Academia Nationala de Informatii. Chestionat daca acel lucru este o problema pentru sansele lui, Dragnea a raspuns ironic, facand referire la Sorin Grindeanu: "Nu vreau sa fiu rautacios, dar alt premier, zilele trecute, se vorbea foarte bine, chiar daca avea aceasta scoala".

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput luni, la ora transmiterii acestei stiri, liderii social-democrati urmand sa decida asupra propunerii de premier pe care i-o vor inainta presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, care vor incepe la ora 15.00. Imediat dupa CEx va avea loc sedinta grupurilor reunite PSD-ALDE, pentru ca parlamentarii sa dea un vot asupra propunerii de prim-ministru.