"Nu stiu. Inca nu am ce sa comentez. Au fost puse sub invinuire demult. Asta e!", a declarat Basescu, citat de romanialibera.ro.

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, implicata direct in campania unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale din 2009, pentru instigare la luare de mita si spalare a banilor, a fostului secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheorghe Nastasia si a fostului presedinte al Consiliului Judetean Tulcea Victor Tarhon pentru luare de mita, a Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, notar public, pentru instigare la delapidare si instigare la spalarea banilor si a lui Ioan Silviu Wagner, director general al unei societati comerciale cu capital majoritar de stat pentru delapidare.

De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Dan Andronic pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.