Propunerea pentru suspendarea lui Catalin Radulescu din PSD, pentru sase luni, a fost facuta de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea, scrie News.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de joi va propune „autosuspendarea” din partid a deputatului social-democrat Catalin Radulescu, decizia fiind luata in urma afirmatiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piata Victoriei.

"Maine (joi – n.r.) vom discuta subiectul Catalin Radulescu. A incercat sa se autosuspende, nu i-a iesit. O sa propun eu autosuspendarea lui”, a afirmat Liviu Dragnea.
Catalin Radulescu, afirmatii jignitoare la adresa protestatarilor Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza "scandalului mediatic si a presiunilor mediatice" provocate de declaratiile sale, afirmand ca a fost gresit inteles, potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu a spus, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el spunea ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat".