Elena Udrea, candidata independenta la alegerile parlamentare, lanseaza un atac virulent la adresa presedintelui USR, Nicusor Dan, scrie antena3.ro.

"Niste oameni rai imi povesteau zilele trecute despre un oengist de mediu cu preocupari pe zona de urbanism. Ii spuneau Plicusor Ban bietului om. Nu am inteles daca se refereau la relatia lui cu Soros sau la activitatea de blocare a diferitelor proiecte de urbanism in Capitala. Mai ales stiind ca este conducatorul partidului Sistemului, vehiculul politic special creat pentru a baga in Parlament toti acoperitii serviciilor secrete.

Cum a ajuns Neicusor Dan sa fie chiar seful miscarii care se vrea alternativa la clasa politica actuala este greu de inteles pentru oricine gandeste cat de cat. Nu e charismatic, nu are un proiect clar si nici calitati de lider ori alte calitati care sa-l recomande ca salvator al neamului", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.