[Update]

Ulterior, deputatul PSD Sorin Iacoban a anuntat oficial in plenul Camerei ca cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare, fiind respinsa.

Din cele 261 de voturi valabil exprimate, 103 au fost "pentru" si 158 "impotriva" solicitarii DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Madalin Voicu, a declarat deputatul Iacoban.

Potrivit procesului verbal incheiat de Comisia de numarare a voturilor, 277 de deputati au fost prezenti, 261 de voturi au fost valabil exprimate si 5 voturi au fost anulate.

Plenul a respins si solicitarea DNA de retinere a deputatului PSD. Madalin Voicu a refuzat sa comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputatilor. "Nu vreau sa comentez. Va rog sa ma intelegeti. Nu voi mai vorbi despre justitie, in public", a spus Voicu.

Deputatii voteaza, la aceasta ora, cererea de retinere si arestare a deputatului Nicolae Paun, anchetat in acelasi dosar, pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri.


Deputatii au respins solicitarea de retinere a lui Madalin Voicu

Deputatii au respins miercuri cererea DNA de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, cu 170 voturi "impotriva" solicitarii justitiei si 116 "pentru", plenul urmand sa voteze si in cazul arestarii.

Deputatul PNL Mircea Dolha, membru al Comisiei de numarare a voturilor, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, ca cererea de retinere in cazul deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare.

Din cele 286 de voturi exprimate, 116 au fost "pentru" si 170 "impotriva" cererii DNA privind retinerea deputatului PSD.

Plenul Camerei Deputatilor va vota cea de-a doua cerere DNA care vizeaza arestarea deputatului Madalin Voicu, scrie MEDIAFAX.