"Vreau sa va spun foarte clar: noua conducere a PSD va sustine cu aceeasi forta cu care a facut-o si pana acum ramanerea noastra la guvernare, dar trebuie sa privim si dincolo de mandatul acestui Guvern", a spus Dragnea.

In acel moment, un delegat al Congresului a strigat numele lui Victor Ponta, presedintele PSD oprindu-se din discurs si afirmand ca, "normal", se refera la Victor Ponta. "Dar sa vrea sa ramana. Nu ne mai faci vreo nefacuta? O sa vedem pe Facebook", a spus Dragnea, zambind, privind catre Ponta, care se afla in sala.

Liderul PSD a facut astfel aluzie la faptul ca Victor Ponta si-a anuntat retragerea din functia de presedinte PSD printr-o scrisoare publicata pe pagina sa de Facebook, decizia sa de atunci fiind criticata de Dragnea. Premierul a zambit si a indicat din gesturi ca nu intentioneaza sa demisioneze. Liviu Dragnea a continuat discursul, spunand ca trebuie privit si "dincolo de mandatul acestui guvern", iar social-democratii trebuie sa lucreze la un proiect pe termen lung. "Dupa 25 de ani Romania nu are un plan de dezvoltare, un plan pentru urmatorii 25 de ani", a spus Dragnea.