"Stiti cum trebuie sa imi spuneti? Fa, Ponta! Asa sa imi ziceti si facem. Poate de data asta aud bine si aia cu camerele", a spus Ponta ironic.
Presa a relatat ca, in aprilie, la vizita antrerioara, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?", scrie MEDIAFAX.

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula "doamna Doina Pana", iar cand vicepremierul Liviiu Dragnea incercat sa-i spuna "mai, Doina,", Ponta l-a apostrofat ca "iar aud cine stie ce".

Ponta si Dragnea le-a promis localnicilor ca nu vor mai fi inundati si le-au facut cadou o barca pneumatica pentru un viitor muzeu. "Dupa noiembrie venim sa facem muzeul barcii", a continuat sa glumeasca premierul Ponta.

In luna aprilie, mai multe localitati din judetul Teleorman au fost afectate grav de inundatii. Atunci, premmierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au facut o vizita in satul Beiu, cel mai grav afectat de inundatii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barca.