"Este lesne de inteles si trebuie sa fim realisti. Pana si noi politicienii care parem asa niste generatori de stiri fara sentimente suntem oameni, iar Crin Antonescu a fost prezidentiabilul cu sanse maximale, a fost presedintele Senatului, a fost copresedintele aliantei care a guvernat Romania si situatia s-a schimbat in ce avem acum. Este clar ca are inca nevoie de un timp de digerare a acestor lucruri. Trebuie sa fim un pic si empatici", a afirmat, intr-o conferinta de presa, liderul PNL, Klaus Iohannis, scrie MEDIAFAX.

El a adaugat ca mizeaza pe votul si pe sprijinul lui Antonescu in lupta pentru Cotroceni.

"Sunt convins ca dupa ce isi termina concediul si revine, o sa ma vada mai bine in haina de presedinte si eu contez pe votul lui si nu numai, si pe sprijinul domniei sale", a mai spus Iohannis.

Intrebat daca intre el si fostul presedinte al PNL exista probleme netransate, Iohannis a raspuns ca "nu exista lucruri care trebuie transate".

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca exclude categoric o candidatura independenta la prezidentiale, el mentionand ca nu se va implica in sustinerea campaniei lui Klaus Iohannis si ca va vedea daca il va vota pe acesta.