Cei doi candidati au venit la Biroul Electoral din Primaria Sectorului 4 insotiti de Elena Udrea, Eugen Tomac si alti lideri ai PMP. Elena Udrea a spus ca o sustine pe Ruxandra Dragomir pentru ca este o femeie puternica, campioana, care a reusit o cariera de succes in sport si a dat dovada de fair-play. Ea a spus ca e nevoie de o femeie candidat acum cand este mare misoginism in politica, scrie MEDIAFAX.

Eugen Tomac a spus ca, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuseste sa sparga orice prejudecata.

La randul ei, Ruxandra Dragomir a declarat ca isi doreste un loc in Senat pentru a fi o voce in politica romaneasca si pentru sportul romanesc. Ea a anuntat ca PMP va merge la Guvern cu o scrisoare in care sa-i atraga atentia premierului Victor Ponta ca a fost sesizat Consiliul National de Combatere a Discriminarii pentru jignirile aduse femeilor.

Ruxandra Dragomir il are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Nastase. Ea a spus ca, desi are un contracandidat care va porni de pe prima pozitie, acest lucru nu o sperie si spera ca votul sa se duca la persoana potrivita, adica la ea.

Candidatul PMP Cristian Ilie a precizat ca este tata a patru copii si are experienta in administratia publica, avand un mandat de un an si jumatate de deputat. El a spus ca legile pe care le va promova vor fi aplicabile.

Alegerile partiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc in 25 mai, simultan cu europarlamentarele.