"Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Ce am avut de spus despre aceasta incercare de amortire si de pacalire pana la urma a intregii opinii publice, m-am exprimat ieri. Nu am nimic de adaugat", a afirmat Crin Antonescu, despre postarea premierului pe pagina de socializare, transmite MEDIAFAX.

"Probabil ca o va mai tine asa mult timp, dar este problema domniei sale, nu a mea", a adaugat Antonescu.

Intrebat de ce crede ca premierul iese cu astfel de mesaje, presedintele PNL a raspuns: "Nu sunt nici psiholog, nici expert, nici consilier a domnului Ponta".

Liderul PSD, Victor Ponta a afirmat, marti, ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD "cu tentatie de partid-stat", si arata ca el se bazeaza in continuare pe toti liderii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul Romaniei.

Declaratia liderului PSD, premierul Ponta, a fost postata pe Facebook marti dimineata, inainte ca acesta sa plece in vizitele pe care le va efectua in Grecia si Albania. "Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!", a scris premierul.

El a comentat astfel dupa ce, luni seara, la Realitatea TV, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca, din acest moment, adversarul politic pentru liberali este PSD-ul, fara ca aversiunea fata de PSD sa se traduca printr-o simpatie fata de presedintele Traian Basescu.