"Asteptam sa vedem daca exista aceasta dezbatere. Privim cu reticenta orice propunere care vine din partea USL. Nu avem incredere dupa tot ce s-a intamplat in ultimele 10 zile, nu plecam cu prejudecati, dar nu mai avem incredere ca aceasta putere se va comporta democratic", a precizat Predoiu, intrebat daca parlamentarii PDL vor participa la dezbaterea privind directorul interimar TVR, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca parlamentarii PDL vor participa la sedinta, dar ramane de vazut daca aceasta va avea loc.

"Vom participa in sala daca se va veni cu o propunere si daca va avea loc aceasta sedinta, ramane de vazut", a mai spus Predoiu.

El a criticat faptul ca Guvernul vine cu o Ordonanta de Urgenta privind numirea unui director interimar al TVR, arptand ca Parlamentul trebuie sa vina cu o solutie privind conducerea TVR.

"A veni cu o ordonanta de urgenta care sa impui un personaj care va fi obligat politic, inseamna sa dispretuiesti normale democratice, interesele generale, ca vrei sa-ti pui o sluga politica menita sa-ti granateze opiniile", a spus Predoiu, adaugand ca se forteaza Constitutia in acest caz.

Viceliderul deputatilor PDL Tinel Gheoghe a precizat ca democrat-liberalii vor stabili vineri dimineata daca parlamentarii PDL vor participa sau nu la votul privind directorul interimar al TVR.

Stelian Tanase a fost confirmat oficial de catre PNL ca propunere pentru sefia intermediara a TVR, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 in sedinta comuna pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultura, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.